Sankara’nın Mormiks Taco Menüsü (3-4 Kişilik)
Hızlı bir tarif zamanı
4 Adımda Bağışıklığınızı güçlendirin!
Malzemeler
İçerisi İçin Malzemeler
Hazırlanış
Sunum
Hızlı Bir Tarif Zamanı
4 adımda bağışıklığınızı güçlendirin!
Malzemeler
250 gram mısır unu
150 gram buğday unu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım su bardağı ılık su
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı Sankara Mormiks
İçerisi İçin Malzemeler
350 gram dana kıyma
1 adet soğan
1 adet domates püresi
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanış
Hamurun hazırlanışı:
Bir kaba mısır unu, buğday unu ve Sankara Mormiks’i alıyoruz. Ardından su ekleyerek iyice karışımımızı güzel bir hamur kıvamına getirene kadar yoğuruyoruz. Hamurumuzu açarak taco için uygun olacak boyutta daire şeklinde kesiyoruz.
Taco hamurumuzun kolay şekil alabilmesi için tavada biraz bekletip, uygun şekillerde pişmesi için bazı aparatlar desteğiyle fırına atıyoruz. Pişen taco hamurlarımızı servis tabağına alarak iç dolgusunu ekliyoruz. Sankara Mormiks’li taco tarfimize hem lezzet hem de mor renk katıyoruz…
Sunum
3-4 dal kişniş
1 adet olgun avakado
1 adet kırmızı soğan
8 adet çeri domates
100 gram cheddar peyniri
Afiyet Olsun!